Atelier & Kunstforståelse på Galleri Mols

Knebel

Kunstforståelse // Hyggelige timer // Inspirerende kunstner // Inkl. forfriskning // Maks 12 deltagere

Tilbring et par timer i en kunstners atelier og galleri og få et sjovt og oplevelsesrigt indblik ind i en kunstners verden.

Tilbring et par timer i en kunstners atelier og galleri og få et sjovt og oplevelsesrigt indblik ind i en kunstners verden.

Den internationale billedkunstner Bente Elisabeth Endresen fortæller om hvordan hun arbejder med temaer, teknikker, hvordan billeder opstår, hvad der er inspirationskilder og om særlige kunstværker hun har arbejdet med. Fortællingen krydres med anekdoter om oplevelser undervejs med særlige opgaver og arbejde med kunst i mange lande. 

Bente Elisabeth inspireres af den nordiske natur, og fascineres af hvordan der hver dag skabes nyt. At planter og træer vokser, blomster folder sig ud, vejret skifter fra stille til storm. Og hvordan farverne omkring os skifter efter vejrlig.  

Bente Elisabeth skiller sig på mange måder fra det gængse.  Hun tog tidligt skiftet fra stillingen som civiløkonom til fordel for kunsten og kunstakademiet, og blev  kunstner på fuld tid. 

Bente Elisabeth har udstillet i en række internationale sammenhænge, i 7 lande på 3 kontinenter. Hun har bl.a. malet billeder til Dronning Margrethe, Tromsø Domkirke og lavet udsmykninger til firmaer og private. Hun er været aktiv i projekter omkring FNs 17 Verdensmål, og opsat kunstprojekter med tema klimaforandringer.

Arrangementet er afslappet og sjovt, og spækket med faglig kunstviden. Her er mulighed for at få horisonten udvidet, blive inspireret - og få indblik i kreativ udfoldelse.  

Det tilstræbes at deltagerne får noget at "tage med" i dagligdagen derefter, som de ikke vidste før.

Følg Aros Adventure på: https://www.facebook.com/ArosAdventure/

Year 2019 - 01-01 til 31-12 Voksen (18 - 99)
Billet 200
Book her
Ankomst/Afrejse
1