Nationalpark Hike 2019 - 24.-26. maj

Rønde

NATIONALPARK HIKE 2019 // 10-ÅRS JUBILÆUM // 60 KM // NATIONALPARKENS MESTERSTYKKE // LUKSUS-CAMP // BAGAGE, OVERNATNING OG MAD

Nu kan du opleve Nationalpark Mols Bjerges helt nye 60 km lange kvalitetsvandrevej, der bliver færdig i jubilæumsåret 2019.
Gå med før alle andre og få en oplevelse i særklasse med direkte adgang til Mols Bjerges rige og unikke natur.
Vandreruten leverer en perlerække af naturscener, udsigtsmæssige højdepunkter og betagende terræn.
Undervejs vil du mærke, se og fornemme isbræens kraft og kolossale vægt, når vi vandrer gennem de danske bjerges istidslandskab.

NATIONALPARK HIKE // 10-ÅRS JUBILÆUMS-EVENT
Nationalpark Mols Bjerge tilbyder en særlig vandre-event i 10-året for parkens tilblivelse.
Her kombinerer vi oplevelser, natur, samvær og luksus på en Nationalpark Hike, der er udviklet for nationalparken af vores dygtige certificerede partner Ebeltoft Outdoor.
Sammen med dygtige frivillige og lokale partnervirksomheder fletter vi eventen sammen af overbevisende naturoplevelser og gastronomi med lokale råvarer af høj kvalitet.
Fokus er at tilbyde en weekend med unikke oplevelser i naturen, ren nydelse og godt selskab.

PROGRAM // HOVEDTRÆK
Rutens 60 km opdeles i tre afdelinger, der afvikles over tre dage som følger:
Første dag er der afgang fra Kalø Slotsruin til Nationalpark Outdoor Camp ved Krakær i hjertet af nationalparken.
Anden dag er en scenisk, men udfordrende rundtur på 25 km i Mols Bjerge. Herefter returnerer vi til Nationalpark Outdoor Camp i Krakær. Rammen om lørdagens udsøgte frokost bliver en kombineret tre-enighed af lokation, eksklusivitet og kulinarisk sanselighed. Vi kommer nemlig indenfor dørene i nyåbnede Sølballegårds lækre lokaler, hvor vi indtager en syndigt velsmagende sandwich, hvis nydelse kun overgås af den direkte udsigt til Trehøje.
Tredje dag går gennem betagende landskaber omkring Ulstrup Ådal og Skærsø Plantage til Ebeltoft. Endelig skal et mesterstykke af en jubilæums-vandretur naturligvis have en særlig og mindeværdig finale. Og en afslutning fås næsten ikke mere ikonisk end ombord på Fregatten Jylland. I dagens særlige anledning er vi derfor budt ombord af Fregatten Jylland til en fælles afslutning med anekdoter og en lokalkomponeret sandwich med subtile undertoner af både fregat og fejring. Med velsmagen stadig hængende om læberne, kører bussen os derefter retur til Kalø Slotsruin med et - i denne omgang - sidste vue til både kyst- og bjerglinje.

Det overordnede turkoncept er at have tid til naturoplevelser og fordybelse. Der bliver rig mulighed for at opleve landskabet, og du vil nyde horisont, himmel, hav, skov og de vidunderligt bølgende bakker og høje.
Du oplever, hvordan alle dine sanser stimuleres af naturens lyde, dufte og smukke farver.

PAKKE-REJSE MED ALT INKLUSIV
Vi leverer og serverer alle måltider undervejs, vi transporter din bagage for dig, og vi sørger for, at du får en god plads i teltlejren, der står rejst og klar ved ankomst.
Endelig står de dygtige guider klar til at levere en stemningsfuld oplevelse hen over alle tre dage.
Slip tanker, planlægning og hverdag – og tag med på et oplevelseseventyr.

LOKALE RESTAURANTER STÅR BAG ALLE MÅLTIDER
Vi tager hånd om og kræser for alle måltider.
Vores lokale restauranter og nidkære kokke arbejder bevidst med et sæsonbestemt og overbevisende udvalg af lokale råvarer.
Vi serverer en velkomponeret menu, der består af et lækkert udvalg af de lokale specialiteter fra Djursland.
Vi serverer morgenmad, frokost og aftensmad - simpelthen alle måltider.
Glæd jer til lokale smagsoplevelser og gastronomisk nydelse.

Nationalpark Hike udvikles af Ebeltoft Outdoor, der er certificeret partner med Nationalpark Mols Bjerge. Læs mere om kommende events i Nationalpark Mols Bjerge på: www.ebeltoft-outdoor.dk

Information

Tag gummistøvler med
2019 - 01-01 til 31-12 Gratis (0 - 2) Barn (3 - 17) Voksen (18 - 99)
3-dages pakke, alt inklusiv 2250
Book her
Ankomst/Afrejse
1