Randers Fjord Feriecenter - Uggelhuse

Assentoft

Randers Fjord Feriecenter ligger 1 km fra Uggelhuse og 11 km fra Randers - lige op til de smukke strandenge ned mod Randers Fjord. Her er et rigt fugle- og dyreliv og der er gode muligheder for gåture på digerne langs fjorden. For lystfiskere er der et godt fiskevand i Uggelhuse. Der er legeplads, bålplads og mulighed for diverse boldspil.

Vi har beachvolley- og petanquebaner. Der er også en cafe, hvor der kan købes varm og kold mad, is, diverse drikkevarer, kaffe/te og kage samt slik, chips m.m. 

Der er en stor yurt, med borde og stole til 60-70 personer, der kan lejes til forskellige arrangementer. Der er ligeledes en sommerpavillon med plads til 60-70 personer. Kan også lejes til forskellige arrangementer. 

Der er helt nyt cafékøkken, hvorfra man kan bestille forskellige menuer. Også helt ny toiletbygning med handicaptoilet/bad samt yderligere toilet/baderum. Der er tilhørende køkken og adgang til toiletter og bad. Vi har en stor gasgrill med 6 brændere, som kan lejes.

Vi har 4 campingvogne, som kan udlejes til overnatning på pladsen. I forbindelse med udlejning til fest, er der mulighed for selv at stille campingvogn og telt op til overnatning, vi har plads nok, ca 3 ha jord.

Derudover har vi 3 gode ferielejligheder i forskellige størrelser. Den nedlagte jernbane går lige forbi, og det er muligt at leje skinnecykler hos os.
Navn Max Personer
Feriebolig til 4 personer - A 4
Feriebolig til 6 personer - B 6
Feriebolig til 10 personer - C 10
Book her
Ankomst/Afrejse
1