Randers Fjord Feriecenter

Randers SØ

Randers Fjord Feriecenter ligger 1 km fra Uggelhuse og 11 km fra Randers - lige op til de smukke strandenge ned mod Randers Fjord. Her er et rigt fugle- og dyreliv og der er gode muligheder for gåture på digerne langs fjorden. For lystfiskere er der et godt fiskevand i Uggelhuse. Der er legeplads, bålplads og mulighed for diverse boldspil. Der er adgang til  beachvolley- og petanquebaner. Der er også en cafe, hvor der kan købes varm og kold mad, is, diverse drikkevarer, kaffe/te og kage samt slik, chips m.m. 
Der er en stor yurt, med borde og stole til 60-70 personer, der kan lejes til forskellige arrangementer. Der er ligeledes en sommerpavillon med plads til 60-70 personer. Kan også lejes til forskellige arrangementer. 
Der er helt nyt cafékøkken, hvorfra man kan bestille forskellige menuer. Også helt ny toiletbygning med handicaptoilet/bad samt yderligere toilet/baderum. Der er tilhørende køkken og adgang til toiletter og bad. Der er en stor gasgrill med 6 brændere, som kan lejes.
Der er 4 campingvogne, som kan udlejes til overnatning på pladsen. I forbindelse med udlejning til fest, er der mulighed for selv at stille campingvogn og telt op til overnatning, er der plads nok, ca 3 ha jord.
Derudover er der 3 gode ferielejligheder i forskellige størrelser. Gå til www.randersfjordferie.dk for at se billeder af de enkelte ferieboliger.
Den nedlagte jernbane går lige forbi, og det er muligt at leje skinnecykler hos os.
Navn Max Personer
Campingvogn A 3
Feriebolig til 4 personer - A 4
Feriebolig til 6 personer - B 6
Feriebolig til 10 personer - C 10
Campingvogn B 4
Campingvogn C 3
Campingvogn D 4
Bålhytte, 5 madrasser 5
Lej en autocamper-plads 6
Lej en teltplads 4
Book her
Ankomst/Afrejse
1