høst-kaffebord på Sostrup Slot

I de idylliske omgivelse på Sostrup Slot har du nu mulighed for at få en kageoplevelse ud over det sædvanlige, når vi dækker op til eksklusivt kaffebord med fantastiske kager med nyhøstede bær, nødder og frugter.


I weekenden den 12. – 13. august er du nemlig inviteret til et ”gentænkt” kaffebord, der sætter fokus på høsten og det overflødighedshorn af frugter og bær som sensommeren byder på. Høst-temaet er gennemgående i kaffebordet, som samtidig tager udgangspunkt i lokalområdets traditioner og kulturhistorie. Vi tør godt love at der bliver tale om en ekstraordinær oplevelse!

Køb din billet allerede nu, hvis du vil være sikker på at få plads om bordet. Der dækkes op til kaffebord både lørdag og søndag, kl. 14.00 -16.00, og billetter koster kr. 155 for voksne og kr. 75 for børn u/12år (+ billetgebyr).

 

BILLETKØB med overnatning: Ønsker du også at booke med overnatning, kan du finde et stort udvalg af muligheder her på siden. Vælg ønsket ankomst- og afrejsedato, antal personer og deres aldre, hvorefter du vil få vist de muligheder, der er ledige i det ønskede tidsrum. I næste trin finder du aktiviteten ”Høst-kaffebord på Sostrup Slot”, som du ligeledes skal vælge billetter til. Efter klik på Videre, kommer du til en side, hvor dine personlige oplysninger skal tastes ind. Til sidst betaler du for billetterne og overnatning med dit kreditkort. Billetterne og voucher tilsendes pr. e-mail, når bestillingen er gennemført, ligesom overnatningsstedet modtager en meddelelse om din booking.

BILLETKØB uden overnatning: Ticketmaster

Book her
Ankomst/Afrejse
1
Overskuelig Djursland brochure