Egsmark Strand-Logi

Ebeltoft

Egsmark Strand-Logi tilbyder 6 ferielejligheder i forskellig størrelse - 100 meter fra stranden - et par km udenfor Ebeltoft til dem, der ønsker at bo lidt ude på landet og nyde den gode udsigt over vandet eller udforske den dejlige natur på vort skønne Mols, Nationalparken eller den hyggelige købstad Ebeltoft.

Når man overnatter hos Egsmark Strand-Logi, får man en masse aktivitetsmuligheder med oveni hatten. Der er gårdhave med høns og kanariefugle samt legehus og sandkasse. På området findes også en fodboldbane, ligesom det skønne område indbyder til andre udendørs spil. Der er forskellige spil til rådighed - I skal blot henvende jer til udlejerne, for at få muligheden for at vinde over familien i fx kongespil. Skulle vejret passe bedre til indendørs hygge, er det også muligt at gøre brug af aktivitetsrummet. Aktivitetsrummet er åbent dagligt i tidsrummet kl. 10 - kl. 22 og indeholder både bordtennis, dart og bordfodbold.

Medbring eget linned eller lej på stedet. Alle priser er inkl. slutrengøring og energiforbrug. Kæledyr må ikke medbringes. Egsmark Strand-Logi glæder sig til at byde jer velkommen.

Gratis Wi-FI.

Navn Max Personer
"Dueslaget" - Ferielejlighed til 5 personer 5
"Å-huset" - Feriebolig til 4 personer 4
"Vandblik" - Ferielejlighed til 5 personer 5
"Vandkrogen" - Ferielejlighed til 4 personer 4
"Kyst Perlen" og "Havblik" 14
"Vandblik" og "Vandkrogen" 9
"Havblik" - Ferielejlighed til 4 personer 4
"Kyst Perlen" - Ferielejlighed til 8 personer 8
Book her
Ankomst/Afrejse
1