BETINGELSER

Rejsebetingelser for køb af en Djurspakke - Online
Djurspakken udbydes af Rejsecenter Djursland, Ny Lufthavnsvej 21, 8560 Kolind. Rejsegarantifond nr. 1350. Overnatningsstederne har forpligtet sig til at have de bookbare overnatningsmuligheder til rådighed og er derfor ansvarlig herfor. Attraktionerne har åbent i det tidsrum rejsen finder sted, dog således at det er op til gæsten at informere sig om åbningstider og eventuelle lukkedage i tidsrummet. I Djurspakken er ikke inkluderet nogen form for transport.

Bestilling/Aftalens indgåelse
Bestilling foregår online på Djurspakken.dk og bekræftes på skærmen og pr. e-mail til kunden. Rejsecenter Djursland har ret til at afvise en bestilling i tilfælde af indtastningsfejl eller systemfejl. Herefter hæfter kunden for bestillingen og bekræfter samtidig de generelle betingelser, der gælder for det købte ophold. De i bestillingen angivne informationer er en del af aftalen og bør derfor læses nøje igennem inden betaling foretages.

Rejsens pris
Opholdets pris omfatter samtlige i bestillingen nævnte ydelser inkl. moms og evt. miljøgebyrer.
Særlige ønsker skal fremsendes til overnatningssteder pr. mail eller aftales pr. telefon. Der må aldrig, uden særlig skriftlig aftale med overnatningsstedet, bo flere personer i ferieboligen end angivet ved bestillingen.

Betaling
Hele opholdet betales online via en sikker forbindelse ved bestilling. Der er ikke inkluderet nogen afbestillingsforsikring, hvorfor kunden hæfter for bestillingen.

Voucher og entrebilletter
Den tilsendte email gælder som voucher på overnatningssteder, samt entrébilletter til de valgte attraktioner, der indgår i den købte Djurspakke. Voucher og entrébilletter SKAL medbringes på rejsen. Pakkerne kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud hos de enkelte udbydere.

Reklamationer
Klager over overnatningsstedet og eller oplevelsen, skal meddeles til den pågældende udbyder og/eller Destination Djursland (telefonnumre fremgår af bekræftelsesmailen), så snart den opstår. Klager, som frembringes efter hjemrejsen, kan ikke tilgodeses.

Personlige data
Ved accept af købebetingelser, erklærer kunden sig indforstået med, at data vedrørende købet må anvendes til statistisk brug hos udbyderen. Data vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, eller på nogen måde anvendes i markedsføringsøjemed.