Oplevelser

Se mere om oplevelser ud fra nedenstående liste. Du kan vælge at tilføje oplevelser til din overnatning - fx billetter til Djurs Sommerland, Kattegatcentret, Randers Regnskov, Ree Park Safari, Fregatten Jylland og mange flere attraktioner og aktiviteter. 

Sammensæt din feriepakke i boksen til højre på denne side. Først markerer du ankomst/afrejse samt taster antal personer og alder. Når du har valgt overnatning kan du vælge hvilken attraktion du ønsker at besøge.

 


I Djurs Sommerland er det bare sjovere for alle. Glæd jer til 9 fantastiske temalande, Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for både små og store legebørn. Kom og oplev, hvorfor Djurs Sommerland er kåret til "Europas Bedste Familiepark 2019".


Mærk gyset, når hajerne omringer dig, fang den største krabbe og leg dig til viden om fisk og sundhed i "Det levende køkken". Kattegatcentret byder på et hav af oplevelser.


Gi¿ sanserne én på fregatten. Få en kanon stor oplevelse for både voksne og børn.

Ebeltoft

Magiske oplevelser i dyrenes verden i Ree Park Safari. Djurslands store safaripark byder både på landroversafari på den afrikanske savanne og togtur over den nordamerikanske prærie.


Dyr der har det helt vildt! Midt på Djursland ligger Danmarks mest naturlige dyrepark, hvor der er masser af plads til både dyr og mennesker. Dyrene kommer altid i første række, og som gæst får du en enestående mulighed for at komme tæt på dyrene fra lange gangbroer, som bugter sig gennem den smukke danske natur.


Har du lyst til en dag med oplevelser, hvor du er i centrum, og hvor I ikke bare skal kigge på ¿ så er Fjordcentret det oplagte valg, for såvel små som store familiegrupper.


Glasmuseet Ebeltoft præsenterer hvert år 4 ¿ 6 udstillinger, der viser de aktuelle tendenser på den internationale glasscene.

Balle

I Munkholm Zoo finder du masser af oplevelser for børn i alle aldre, der vil have dyreoplevelser i øjenhøjde.

Randers C

Randers Regnskov er et sansebombardement af naturoplevelser. Luften er varm og fugtig og fyldt med lydene fra det mangfoldige dyreliv, der findes her. I trækronerne over dig springer aber rundt og leger, mens flagermus og dovendyr får sig et lille hvil.


Stenvad Mosebrugscenter byder på mange forskellige aktiviteter. Du kan bl.a. prøve kræfter med tørveæltning, som i gamle dage. Du kan dyste mod din familie i forskellige spil, finde guld eller klappe en kanin. Mulighederne er mange. Billetten dækker entre og tur med toget på Mosebrugsbanen, som kører kl. 11.00 - 13.00 og 15.00.


Dansk Motor- og Maskinsamling - Nordeuropas største.


Velkommen til Memory Lane Rockmuseum, som er Danmarks første rock-, pop- og ungdomsmuseum med fokus på musik og ungdomsliv fra 1950erne til i dag. Se masser af danske og udenlandske musiknavne, instrumenter, musikudstyr, popblade, ungdomstøj, værelsesmøbler, plader, grammofoner osv.


Jyllands største Jernbane Museum med effekter fra DSB og privatbaner

Aarhus C

Køb et AarhusCARD og få gratis entré, parkering og bustransport udvalgte steder i Aarhusregionen.


Hver tirsdag og torsdag i skolernes sommerferie inviterer Fjordcentret på fisketur efter skrubbegarn på den smukke Randers fjord. Randers fjord er i 2018 godkendt som en af de danske naturparker, og Fjordcentret ligger lige midt i parken.


Ved Sangstrup klint kan man mærke geologiens historiske vingesus.


Kom godt i gang med havkajak.


Du kan opleve et eventyrligt slot og en historisk lade på en guidet rundvisning i Jagtslottet og Besøgscenter Karlsladen.


Natureness er et meditativt sansebad i naturen, som giver dig mulighed for at genfinde din indre ro og harmoni efter en travl hverdag.


Havkajakintroduktion


Vi laver fitness under vandet på en undervandsbane, vi svømmer og snorkeldykker. Hvis du ikke tidligere har snorkeldykket, er dette turen, hvor vi starter helt fra bunden


Oplev et snorkeldyk i vandet ud for Jernhatten, der er med i Danmarks Naturkanon. Med maske og snorkel kan du kikke ned i det flotte vand med et rigt liv og en majestætisk kæmpesten


Hør om den gamle søkøbstads storhedstid i første del af middelalderen, og den spændende og dramatiske udvikling frem til moderne tid.


Kunstforståelse // Hyggelige timer // Inspirerende kunstner // Inkl. forfriskning // Maks 12 deltagere Tilbring et par timer i en kunstners atelier og galleri og få et sjovt og oplevelsesrigt indblik ind i en kunstners verden.


Kalø er en rigtig middelalderborg, der blev grundlagt i 1313 af Erik Menved efter store bondeoprør, for at holde sammen på riget. // Middelalderborg // Riddere // Hekseprocesser // Borgens opbygning // Historieoplevelse // Naturoplevelse


Nattevandring til Kalø, hvor vi sætter fokus på menneskets naturlige nattesyn, og fortæller historien om den gamle borg. Oplev en unik tur ud til Kalø og Borgen Kalø i mørket. Pandelamper og kunstigt lys betragtes som lysforurening på denne tur.


Oplev Mols Bjerge med historie og kulturlandskabet. POSKÆR STENHUS / TINGHULEN / TREHØJE ISTIDSLANDSKAB / HISTORIEFORTÆLLING / UNDERHOLDENDE DAG/ FANTASTISKE UDSIGTER NATUROPLEVELSE / FROKOST / MAX 20 DELTAGERE 4 TIMER / 10 KM.


Oplev den fabelagtige udsigt over Ebeltoft fra Fregatten Jyllands stormast. Kun for de modigste!


Draget - den smalle landtange der forbinder Mols med Helgenæs, er kun få hundrede meter bred og adskiller Begtrup vig og Ebeltoft vig. Stedet har igennem 1000'er af år haft strategisk betydning, og der har fundet dramatiske begivenheder sted her.


Tag med en af vores dygtige byguider på en unik tur rundt i Viborgs historiske gader med fokus på fortællinger om bryggerbyens farverige historie. På turen rundt i byens brostensgader fortæller guiden historier om personer og steder, der har lagt navn til nogle af de skønne øl fra Viborg Bryghus. Turen slutter i Bryggerstuen, hvor gæster kan smage bryghusets fantastiske produkter.


Bryg og Brosten: Guidetur, ølsmagning og frokost Kom med på en helt unik tur rundt i Viborg, hvor du får historien om personer og steder, der har lagt navn til nogle af de smagfulde og spændende øl fra Viborg Bryghus. Turen slutter af med ølsmagning i Bryghuset hos Viborg Bryghus. Denne tur inkluderer en frokost.