Kattegatcentret

Grenaa

Nordens bedste akvarium i 2016

Mærk gyset, når hajerne omringer dig, fang den største krabbe og leg dig til viden om fisk og sundhed i ”Det levende køkken”. Hvad enten du foretrækker at være tørskoet tilskuer eller tør kaste dig ud på dybt vand blandt hajer og andre spændende havdyr, så står Kattegatcentret klar med et hav af oplevelser.

Nyhed 2017: Det levende køkken

Skær, lær og leg dig til viden om fisk og sundhed i ”Det levende køkken”. Bedre koncentration, sundt hjerte og hurtige sædceller er bare nogle af de fordele, man får af at spise fed fisk. Lær de sunde, fede fisk at kende, bliv klogere på din egen sundhed og få gode fiskeopskrifter med hjem.

Træning af tropiske hajer

Oplev vores daglige hajtræning i den store tropiske hajtank, og få helt ny viden om de fascinerende hajer. De store rokker danser og pjasker i overfladen, mens hajfinner skærer sig gennem vandet. Du kan stå helt tæt på og få vandsprøjt i håret, eller se det hele fra hajtunnellen, hvor der kun er 6 cm mellem dig og de store hajer!

Dyk med hajer

I Kattegatcentret behøver du ikke at nøjes med at stå med snuden mod ruden. Du kan også dykke ned til hajerne og de andre fisk og opleve det hele på tætteste hånd. Bestil et dyk i vores 1,5 millioner liter store Oceanarium eller et BIG SHARK DIVE hos vores store tropiske hajer. Vi har åbne akvarier, så du både får vandsprøjt i håret, lyden af plaskende fisk og lugten af saltvand – og mere end 250 forunderlige, farvestrålende arter af havdyr. 


Book entrébilletter til Kattegatcentret inkl. overnatning her.

Information

Åbent hele året med få undtagelser.
Sæson 2018 - 02-01 til 31-12 Gratis (0 - 2) Barn (3 - 11) Voksen (12 - 100)
Månedspas 0 100 185
1 dagsbillet 0 90 165
Årskort 0 180 320
Book her
Ankomst/Afrejse
1