BETINGELSER

Rejsebetingelser for køb af en Djurspakke - Online
Djurspakken udbydes af Guestbox ApS, Marselisborg Havnevej 32, 2. 8000 Aarhus C. Overnatningsstederne har forpligtet sig til at have de bookbare overnatningsmuligheder til rådighed og er derfor ansvarlig herfor. Attraktionerne har åbent i det tidsrum rejsen finder sted, dog således at det er op til gæsten at informere sig om åbningstider og eventuelle lukkedage i tidsrummet. I Djurspakken er ikke inkluderet nogen form for transport.
OBS. I forbindelse med køb af AarhusCARD garanteres det ikke, alle attraktionerne har åbent i det tidsrum, rejsen finder sted. Ved køb af AarhusCARD gælder særlige regler for transport.

Bestilling/Aftalens indgåelse
Bestilling foregår online på Djurspakken.dk og bekræftes på skærmen og pr. e-mail til kunden. GuestBox ApS har ret til at afvise en bestilling i tilfælde af indtastningsfejl eller systemfejl. Herefter hæfter kunden for bestillingen og bekræfter samtidig de generelle betingelser, der gælder for det købte ophold. De i bestillingen angivne informationer er en del af aftalen og bør derfor læses nøje igennem inden betaling foretages.

Rejsens pris
Opholdets pris omfatter samtlige i bestillingen nævnte ydelser inkl. moms og evt. miljøgebyrer.
Særlige ønsker skal fremsendes til overnatningssteder pr. mail eller aftales pr. telefon. Der må aldrig, uden særlig skriftlig aftale med overnatningsstedet, bo flere personer i ferieboligen end angivet ved bestillingen.

Betaling
Hele opholdet betales online via en sikker forbindelse ved bestilling. Der er ikke inkluderet nogen afbestillingsforsikring, hvorfor kunden hæfter for bestillingen.

Voucher og entrebilletter
Den tilsendte email gælder som voucher på overnatningssteder, samt entrébilletter til de valgte attraktioner, der indgår i den købte Djurspakke. Voucher og entrébilletter SKAL medbringes på rejsen. Pakkerne kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud hos de enkelte udbydere.

Særlige betingelser ved køb af AarhusCARD
- Efter dit køb er godkendt, får du tilsendt et tilgodebevis. Tilgodebeviset skal ombyttes til AarhusCARD ved Dokk1, Den Gamle By eller Hertz Biludlejning ved hhv. Aarhus og Billund Lufthavn.
- Dit AarhusCARD er først gyldigt, når du har påført dato med første gyldighedsdag og klokkeslæt for starttidspunkt. Dato og klokkeslæt påføres ved første attraktion, eller inden du første gang benytter et offentligt transportmiddel.
Du kan bruge kortet, så meget du vil inden for gyldighedsperioden. Dit AarhusCARD skal fremvises i forbindelse med attraktionsbesøg, hvor det skal scannes i forbindelse med indgang.
- Du kan besøge hver attraktion én gang. Har du eksempelvis købt et 72 timers kort, har du ret til ét besøg per attraktion, og du kan lægge dette besøg, som du ønsker inden for de 72 timer.
- Du skal have kortet på dig og vise det på forespørgsel eller ved påstigning i busser, når du benytter det som transportkort. Bemærk i den forbindelse at AarhusCARD er underlagt periodevis kontrol, og at der udstedes bøde i bus, hvis kortet ikke er korrekt udfyldt. Det er kortholders ansvar at udfylde kortet korrekt. VisitAarhus hæfter ikke ved forkert udfyldning. Sørg for, at dato og klokkeslæt er skrevet korrekt. Et kort, som er overstreget, rettet eller har ulæseligt data, er ikke gyldigt og kan ikke længere bruges.
- VisitAarhus tager ikke ansvar for eventuelt lukkede, aflyste eller fyldte attraktioner, museer eller aktiviteter. Ligeledes tager VisitAarhus ikke ansvar for forsinkede/aflyste busser eller tilgængeligheden af de gratis parkeringspladser.
- Parkeringstilladelsen gælder ikke de private områder. Eventuelle parkeringsafgifter refunderes ikke. Bemærk gratis parkering ikke er inkluderet i børnekort.
- Tabte eller ubenyttede AarhusCARD refunderes ikke.
- Der er ikke indeholdt moms i salgsprisen på AarhusCARD.
- Listen over hvad AarhusCARD kan benyttes til ses her.

Reklamationer
Klager over overnatningsstedet og eller oplevelsen, skal meddeles til den pågældende udbyder og/eller VisitAarhus (telefonnumre fremgår af bekræftelsesmailen), så snart den opstår. Klager, som frembringes efter hjemrejsen, kan ikke tilgodeses.

Personlige data
Ved accept af købebetingelser, erklærer kunden sig indforstået med, at data vedrørende købet må anvendes til statistisk brug hos udbyderen. Data vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart, eller på nogen måde anvendes i markedsføringsøjemed.