Oplevelser

Se mere om oplevelser ud fra nedenstående liste. Du kan vælge at tilføje oplevelser til din overnatning - fx billetter til Djurs Sommerland, Kattegatcentret, Randers Regnskov, Ree Park Safari, Fregatten Jylland og mange flere attraktioner og aktiviteter. 

Sammensæt din feriepakke i boksen til højre på denne side. Først markerer du ankomst/afrejse samt taster antal personer og alder. Når du har valgt overnatning, kan du vælge hvilken attraktion, du ønsker at besøge.

 


Velkommen til Memory Lane Rockmuseum, som er Danmarks første rock-, pop- og ungdomsmuseum med fokus på musik og ungdomsliv fra 1950erne til i dag. Se masser af danske og udenlandske musiknavne, instrumenter, musikudstyr, popblade, ungdomstøj, værelsesmøbler, plader, grammofoner osv.


Dansk Motor- og Maskinsamling - Nordeuropas største.


Stenvad Mosebrugscenter byder på mange forskellige aktiviteter. Du kan bl.a. prøve kræfter med tørveæltning, som i gamle dage. Du kan dyste mod din familie i forskellige spil, finde guld eller klappe en kanin. Mulighederne er mange. Billetten dækker entre og tur med toget på Mosebrugsbanen, som kører kl. 11.00 - 13.00 og 15.00.


Gå ombord på Fregatten Jylland - et skib med 1000 historier.


Velkommen til en verden af glas! Året rundt kan du opleve skiftende udstillinger med glaskunst i verdensklasse, og i sommerhalvåret kan du komme helt tæt på håndværket i glasværkstedet og deltage i aktiviteter for hele familien.

Møldrup

Ild i natten - sprudlende gnister og flotte ildformationer - et dramatisk og imponerende skue. I tilgift er der altid en lydside, mens mørket falder på. Musikken leveres i år af folkemusikgruppen Tumult, som spiler traditionel folkemusik med deres helt eget udtryk. Arrangementet starter kl. 20.00. Man er velkommen til at komme før tid og nyde sin medbragte mad i de smukke omgivelser. Støtteforeningen Hvolris Venner er arrangør af denne stemningsfulde aften.


Tag på en sjov, hyggelig og afslappende kanotur på den smukke Randers fjord.


Kom godt i gang med havkajak.

Ørsted

Lej en jolle til en tur på Randers Fjord.


En sjov, aktiv og naturskøn gådetur for børnefamilier fra 5-12 år Leg arkæologer for en dag og hjælp Viborg Museums arkæolog med at løse mysteriet om den forsvundne grav. En gådetur i bil bringer jer ud i det smukke opland omkring Viborg, hvor I skal finde 6 mystiske poster. Opdagelsesturen vil være fyldt med skjulte skatte, overraskelser og spændende aktiviteter i jættestuer, gravhøje og på begravelsespladser. 1 billet gælder for én bil med op til 5 personer. Turen varer ca. 3 timer.


Jernalderlivet leves i landsbyen. Maden koger i krukkerne ved bålet, hænderne er travlt beskæftigede med jernalderens håndværk, smeden arbejder ved den glødende esse, pilene flyver fra buestrengene, der gruttes korn og arbejdes flittigt ved kogestedet for at mætte alle munde. Oplev jernalderlivet. En anden tid med et helt andet tempo.

Ørsted

Tag på en anderledes ferie mandag-onsdag, onsdag-fredag eller en hel uge med masser af aktiviteter og friluftsliv i Fjordcentrets familie-lavvuer.


Hver tirsdag og torsdag i skolernes sommerferie inviterer Fjordcentret på fisketur efter skrubbegarn på den smukke Randers fjord. Oplev en herlig fisketur hvor vi sejler ud og tager garn op. Vel inde på land renser vi garn, fisk og tilbereder fangsten over bål. Randers fjord er i 2021 godkendt som en af de danske naturparker, og Fjordcentret ligger lige midt i parken.

Nimtofte

Glæd jer til 9 fantastiske temalande, Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for både små og store legebørn i Nordens største sommerland.

Ebeltoft

Magiske oplevelser i dyrenes verden i Ree Park Safari. Djurslands store safaripark byder både på landroversafari på den afrikanske savanne og togtur over den nordamerikanske prærie.


Har du lyst til en dag med oplevelser, hvor du er i centrum, og hvor I ikke bare skal kigge på - så er Fjordcentret det oplagte valg, for såvel små som store familiegrupper.

Aarhus C

Køb et AarhusCARD og få gratis entré, parkering og bustransport udvalgte steder i Aarhusregionen.

Randers C

Randers Regnskov er et sansebombardement af naturoplevelser. Luften er varm og fugtig og fyldt med lydene fra det mangfoldige dyreliv, der findes her. I trækronerne over dig springer aber rundt og leger, mens flagermus og dovendyr får sig et lille hvil.

Randers NV

Danmark længste indendørs vandrutchebane, subtropisk badeland med morskabsbassin og modstrømskanal, aktivitetsbane, varmvandsbassin på 34 grader og masser af sjov for hele familien.


Mærk gyset, når hajerne omringer dig, fang den største krabbe og leg dig til viden om fisk og sundhed i "Det levende køkken". Kattegatcentret byder på et hav af oplevelser.


Dyr der har det helt vildt! Midt på Djursland ligger Skandinavisk Dyrepark - Danmarks mest naturlige dyrepark, hvor der er højt til loftet og masser af plads til både dyr og mennesker.

Balle

I Munkholm Zoo finder du masser af oplevelser for børn i alle aldre, der vil have dyreoplevelser i øjenhøjde.


Nattevandring til Kalø, hvor vi sætter fokus på menneskets naturlige nattesyn, og fortæller historien om den gamle borg. Oplev en unik tur ud til Kalø og Borgen Kalø i mørket. Pandelamper og kunstigt lys betragtes som lysforurening på denne tur.