Water and Wellness, badeland weekend, 3 timer

Randers NV

Bemærk billetten kun er gyldig i weekender samt på ferie- og helligdage. Billetten gælder 3 timer.


BADELANDSOMRÅDET

I det subtropiske badeland finder du morskabsbassinet med modstrømskanal, to rutsjebaner, baby-/børnebassin og et varmtvandsbassin.

I morskabsbassinet kan du lege med skum- og legeredskaber. Fra morskabsbassinet har du mulighed for at svømme ud under broen til udendørsbassinet. Her finder du massagebrikse og vandsprøjt.


VARMTVANDSBASSIN

Når du køber adgang til badelandet, har du også adgang til varmtvandsbassinet, som er 34 grader. I dette bassin er der massagedyser i siderne af bassinet, hvilket er dejligt afslappende for muskler og led. Bassinet kan dog i udvalgte timer været udlejet.


BØRNE- & BABYBASSIN

Lad de små plaske rundt i det hyggelige babybassin. Her er der en lille rutsjebane til de mindste, "sandslot", vandsprøjt og andre legeredskaber. Her er der god mulighed for at tumle og hygge med de mindste. 


RUTSJEBANER

I badelandsområdet finder du også de to rutsjebaner. 

Den ene af rutsjebanerne er Danmarks længste indendørs vandrutsjebane med hele 113 meter. Her skal du benytte baderinge, som ligger klar ved trappetårnet. Nyd en tur i fuld fart, mens musikken spiller.

Den anden rutsjebane, The Black Hole, er mørklagt med lyseffekter. Turen starter i 10 meters højde med indgang i trappetårnet. 

Rutsjebanerne kan benyttes, hvis du er over 110 cm høj.

Book her
Ankomst/Afrejse
1