FjordCamp

Ørsted

I får jeres egen familie-lavvu at bo i med adgang til køkken- og badefaciliteter. Lavvuen har plads til 4-5 personer og er udstyret med 2 sovekabiner, liggeunderlag og kogegrej.

Vi har et Camp-program til jer, og I er selvfølgelig med i alle aktiviteter og værksteder for store og små på centret.

I skal bl.a. ud at sejle i motorjolle, når vi skal ud og røgte garn, I skal lære at rense og flå en skrubbe, og I skal lære at lave ild uden tændstikker. Vi har også masser af net og fiskestænger, så I kan fiske lige når det passer jer.

I kan selv bygge en fantastisk tømmerflåde og sejle ud på fjorden for at spise madpakkerne og se en coaster sejle forbi.

I skal også på jungletur i kano i de vilde damme, hvor det er svært at finde rundt - men vi henter jer, hvis I bliver væk!

Mad på bål er noget, vi dyrker på Fjordcentret, og det skal I selvfølgelig også lave. Og så er der legepladser med og uden vand, rørebassiner og masser af plads at røre sig på!

I skal selv medbringe forplejning og soveposer. Husk skiftetøj! Det er let at få våde ærmer på Fjordcentret!


Læs meget mere om priser, aktiviteter og Fjordcentret på https://kystogfjordcentret.dk/fjordcamp/

 

FjordCamp foregår mandag - fredag i uge 27-31.

Har I selv bil med, er FjordCamp også et godt udgangspunkt for besøg hos andre attraktioner på Djursland og i Randers (Randers Regnskov: ca. 15 km, Djurs Sommerland ca. 28 km).

Information

https://kystogfjordcentret.dk/familier/fjordens-friske-fisk/
Book her
Ankomst/Afrejse
1