Ree Park Safari

Ebeltoft

Kom tæt på dyrenes verden i Ree Park Safari

I Djurslands store safaripark får du masser af vilde indtryk. På din rejse gennem parkens fire verdensdele oplever du en verden fuld af fascinerende dyr. I de naturskønne rammer har dyrene god plads til bevægelse og naturlig adfærd. Hver dag byder på masser af sjove og spændende aktiviteter for dig og din familie.

Land Rover Safari

Tag med på en forrygende safaritur på den store savanne og kom helt tæt på giraffer, næsehorn, strudse og mange andre dyr. Undervejs fortæller guiden om savannens vilde dyr.

Amerika Expressen

Damptoget, Black Beauty, som kører på rigtig damp, eller dieseltoget, Armstrong, fører an, når du stiger ombord på en tur tilbage i tiden. Tag med på en fascinerende togtur udover den nordamerikanske prærie, hvor du kommer helt tæt på bison, elge, sortbjørne og arktiske ulve.

Vilde dyreaktiviteter

På en walking safari, en guidet rundtur, kan I selv være med til at bestemme, hvilke dyr I kommer forbi. Undervejs fortæller guiden om dyrene og Ree Park Safaris store arbejde med naturbevarelse og udryddelsestruede dyr.

Oplevelser for livet

Ree Park Safari arbejder aktivt med bevarelse af udryddelsestruede dyr med det formål at beskytte dyrene i naturen, sikre dem gode livsbetingelser i deres naturlige leveområder og aktivt arbejde for arters overlevelse. Med dette følger en masse oplevelser for livet, til gavn og glæde for natur, dyr og mennesker i parken. Dyrene i Ree Park har god plads til aktivitet, så de får et godt liv med gode betingelser for at udleve deres naturlige adfærd.

Overnatning i Ree Park

Du kan også overnatte inde i parken. Book en hytte, en shelter eller et sommerhus og mærk roen og stilheden sænke sig, når gæsterne går hjem og dyrene får parken for sig selv. 

Information

Oplevelser for livet i dyrenes verden i Ree Park Safari. Djurslands store safaripark byder både på landroversafari på den afrikanske savanne og togtur over den nordamerikanske prærie.

Fakta

Oplevelser for livet i dyrenes verden i Ree Park Safari. Djurslands store safaripark byder både på landroversafari på den afrikanske savanne og togtur over den nordamerikanske prærie.
Sæson 2024 - 28-03 til 21-10 Gratis (0 - 2) Barn (3 - 11) Voksen (12 - 64) Senior (65 - 100)
Endags-billet 0 125 210 210
Årskort 0 250 400 350
Book her
Ankomst/Afrejse
1