Randers Regnskov

Randers C

I skovbunden arbejder bladskærermyrerne utrætteligt med at slæbe tunge bladstykker ned i deres bo, alt imens søkøerne svømmer roligt rundt, og komodovaranerne daser på en solbeskinnet plet. En endnu mere fantastisk jaguaroplevelse.

Fra en hidtil uopdaget, og næsten tilgroet hytte i Sydamerikakuplen, bliver jaguaroplevelsen nu endnu mere fantastisk. Som noget nyt kan du nu også følge med i disse majestætiske kattes liv indefra, og således få et smugkig ind i deres 'private gemakker'.

Sommerfugleoplevelse ud over det sædvanlige

Fra påske til efterårsferien kan du gå på opdagelse mellem farvestrålende sommerfugle i alverdens former og farver og opleve dem svæve frit rundt i Sydamerikakuplen.

Mayatemplet er blevet indhyllet i fantastiske planter, der danner rammen for en sommerfugleoplevelse ud over det sædvanlige.

Slangetemplet

Er du også vild med slanger? Så gå på opdagelse i Slangetemplet, hvor du kan gå rundt blandt vaskeægte, levende kvælerslanger.

DanmarksParken

Børn og barnlige sjæle kan boltre sig på den store naturlegeplads og klappe alle de søde bondegårdsdyr. Det sjove og lærerige dyreshow NaturTalent kan du opleve i højsæsonen.

Sæson 2024 - 01-01 til 31-12 Gratis (0 - 2) Barn (3 - 11) Voksen (12 - 99)
Endags-billet 0 145 215
Årskort 0 285 385
Book her
Ankomst/Afrejse
1