Kanoudlejning ved Voer Færgested

Ørsted

På Fjordcentret er der altid mulighed for en kanotur. Efter et vejr-tjek og sikkerhedsinstruktion, er I klar til kanotur på den smukke Randers fjord. Redningsveste er en selvfølgelighed og skal bæres under hele turen.

Vi arrangerer ture med og uden ledsager, og mindre børn kan trygt sejle i kanalerne ved Fjordcentret.

Det meste af Randers fjord er ganske lavvandet og er derfor velegnet til kanosejlads. Der er masser af plads at padle på, og sejlrenden er afmærket, så I ikke kommer derud. Sejlrenden er 7 meter dyb og dermed ikke velegnet til kanotur.

Vær særligt opmærksom på:

Der skal blot vinges 1 deltager af ved leje af 1 kano.

I hver kano kan der sejle 3 voksne, eller 2 voksne med 2 mindre børn. 

Kanosejlads er inkluderet i entrébilletten.

Voksne 12 til 66 år: 95 kr. , Børn 3-11 år: 60 kr. og Seniorer +67 år: 75 kr. 

Information

https://kystogfjordcentret.dk/familier/fjordens-friske-fisk/

Fakta

Kanotur på den smukke Randers Fjord. Forudbestil en kano, så du er sikker på der er plads til hele familien eller vennerne når I ankommer. Tag gerne madpakken med og nyd frokosten i helt unikke omgivelser. Det meste af Randers Fjord er lavvandet og egner sig derfor perfekt til en kanotur, også med mindre børn. Vi har selvfølgelig redningsveste til jer alle. Sejl en tur ned i Dammene/ rørskoven og oplev både naturen og fuglelivet helt tæt på, når I kommer stille sejlende i kano. Vi har både GPS og kort til at guide jer til en hyggelig og sikker tur. Prisen for en kano er det samme som vores entrébilletter. Børn fra 3-11 år: 60 kr. Voksne : 95 kr. Senior fra 67 år: 75 kr.
Book her
Ankomst/Afrejse
1