Krakær Camping

Ebeltoft

Krakær Camping er en natur aktive plads, hvor campister i alle aldre med lyst til at hygge, skabe og lege, kan udfolde deres lyst og evner til at være aktive i naturen. Pladsen er omgivet af skov og noget af Danmarks smukkeste natur direkte i tilknytning til Nationalpark Mols Bjerge.

Selve campingpladsen er indrettet i kuperet terræn, der giver gæsterne unikke muligheder for at placere sig ugeneret i forhold til de nærmeste naboer. Pladsen er inddelt i hyggelige sektioner og terasser, der giver optimale betingelser for både sol og læ. På Krakær Camping lader vi ikke vejret bestemme omfanget af aktiviteter.

Vi stiller også faciliteter til rådighed for vore gæster, som kan gøre nytte, når det danske vejr ikke er til at opholde sig udendørs. Her får I en anderledes og veltilrettelagt oplevelse - enten med noget kreativt, en leg, et spil eller en aktivitet, hvor man kan få lejlighed til at bruge sig selv og sin krop. Aktiviteter dækker over alt fra rideture, GPS-vandreture, bagedag, bålmad til malerværksted, kreative workshops, bio-aften samt dagens ret med god, gedigen dansk mad som "vores mor lavede den". Der er tale om 3 forskellige kategorier af aktiviteter: Aktiv i Naturen - Kreativ i Nature - Mad i Naturen.
Navn Max Personer
Campingplads til medbragt telt 10
Campingplads til medbragt campingvogn 10
Trehøjehytte til 4 personer 4
Tinghytte til 4 personer 4
Campingvogn LMC 530 til 4 personer 4
Book her
Ankomst/Afrejse
1