Blushøj Camping - Ebeltoft

Ebeltoft

Højt over med Kattegat med flot udsigt

Blushøj Camping blev anlagt i begyndelsen af 1960'erne på et meget kuperet terræn 4 km. sydøst for Ebeltoft. Pladsen er gennem årene nænsomt indplaceret i terrænet i større og mindre terrasser (ca. 40 niveauer fra 3 til 30 m over havet).
Fra en del af terrasserne er der en flot-flot udsigt over havet til den historiske ø Hjelm. Blushøj Camping ligger for enden af en blind vej, højt over Kattegat. Her består "trafikstøjen" enten af en coaster eller en enkelt fiskekutter, der tøffer forbi.

Velkommen i det grønne
Den varierede beplantning på de mange skråninger gør en tur rundt på pladsen til en speciel oplevelse - her er det ikke kun campingvogne, der møder øjet, men de grønne nuancer og det vekslende lysspil i havet, det fæstner sig på nethinden.
Selvom der er udsigt til Kattegat fra mange af pladserne er der også masser af buske og træer - og masser af pladser med både læ og skygge.

Helt ud til vandet - eller måske på vandet?
Blushøj Camping ligger helt ud til Kattegat. På stranden kan man finde sjove sten og fossiler, man kan gå i vandet fra badebroen, fiske eller leje en robåd eller en 2-personers kajak.
 
Information

Oplevelser i Ebeltoft
4 km fra pladsen finder I Ebeltoft - med sit hyggelige købstadsmiljø og brolagte stræder. Byen er det perfekte udflugtsmål - og her er gode muligheder for selvforkælelse og oplevelser.

Moderne faciliteter og swimmingpool
Vi har naturligvis moderne faciliteter: Swimmingpool med dobbelt rutschebane og sprøjt og dejlige sydvendte solterrasser. Gode badefaciliteter, familierum og nyt køkken og opholdsstue med terrasse.
Vi har også 6 personers hytter til udlejning.

Fakta

På vores hjemmeside kan du finde meget mere information om Blushøj Camping og om de mange oplevelser i området.

www.blushoj-camping.dk/ 

F. eks. ligger Nationalpark Mols Bjerge jo lige uden for døren.

Nationalpark Mols Bjerges særkende er det særprægede istidslandskab, hvor mennesket har levet i årtusinder. Hertil kommer en så varieret natur, at området byder på en stor del af de danske naturtyper og desuden noget af Danmarks mest sjældne natur, f.eks. i Mols Bjerge. 
Læs mere herNavn Max Personer
Campinghytte til 6 personer 6
Campingplads til medbragt campingvogn 10
Udlejningstelt til 4 personer 4
Book her
Ankomst/Afrejse
1