Åhaven - Bønnerup Strand Bed & Kitchen

Glesborg

Bed and Kitchen i Bønnerup Strand - med masser af muligheder. Et dejligt, nyrenoveret hus, hvor du kan nyde dit ophold i store, lyse og lækre værelser med masser af charme. Huset består af 8 værelser - hver med plads fra 1 til 8 personer. Der er 3 fælles badeværelser, stort køkken og fællesstue.

Når du bor i Åhaven, har du adgang til store, dejlige fællesområder både ude og inde. På 1. sal er der en lille hyggekrog til avislæsning og et større område med sofahygge. I stueplan er det store anretter køkken og en stor fællesstue til spisning og hygge. Haven er et kapitel for sig: Der er masser af lækroge, hyggelige hjørner og en stor bålplads, hvor aftensmaden kan tilberedes. Desuden er der en stor bålhytte med grill. Haven er lukket og indbyder til leg for store og små. Der er et stort gyngestativ, rutsjerør, sandkasse og et stort græsareal til boldspil og andre aktiviteter.

I Åhaven står du selv for morgenmaden, som kan tilberedes i det store fælles køkken. Maden kan nydes i den store fællesstue, eller, hvis vejret tillader det, på terrassen lige uden for køkkenet. Lokal Brugsen ligger 200m fra Åhaven og har alt i morgenbrød og hvad der dertil hører.

Stranden ligger kun 400m væk. Her er der mulighed for at købe store is og kolde drinks. Bønnerup Strand er beliggende ud til Kattegat og har en af Djurslands bedste og mest børnevenlige strande. Der er flotte naturskønne områder, en fantastisk atmosfære blandt de gamle fiskerhuse og et rigtig hyggeligt havnemiljø, hvor man kan købe friske fisk med hjem til grillen. Åhaven ligger i gå afstand til lystbådehavnen og flere dejlige restauranter.
Navn Max Personer
E4 - 6 pers. familie værelse - Åhaven 6
E1 + E2 - 6 pers. lejlighed - Åhaven 6
D2+opr. - Dobbelt værelse + 1 opredning 3
D2 - Dobbeltværelse 1.sal - Åhaven 2
E3 - 3 pers. værelse - Åhaven 3
30 personer - hele huset er jeres - Åhaven 30
E4 - 8 pers. familie værelse - Åhaven 8
E3 - 4 pers. værelse - Åhaven 4
D1 - Dobbeltværelse 1.sal - Åhaven 2
D3 - Enkeltværelse 1.sal - Åhaven 1
D4 - 5 pers. værelse 1.sal - Åhaven 5
E1 - 4 pers. lejlighed - Åhaven 4
E2 - 4 pers. værelse - Åhaven 4
12 personer - hele overetagen (D1+D2+D3+D4) 12
D1 + D2 - 5 personer 1.sal - Åhaven 5
D3 - Dobbeltværelse 1. sal - Åhaven 2
Book her
Ankomst/Afrejse
1