Molshøjgård

Knebel

De 3 nyopførte lejligheder er beliggende i forlængelse af hinanden i den ene af gårdens længer, der er fra 1930'erne. Gården ligger smukt på en 15.000 kvm stor grund omgivet af åbne vidder i det kuperede terræn. Grunden har store græsarealer, der løbende vil blive udbygget til rekreative formål. Følgende er etableret: Bålplads.

Gården grænser op til Nationalpark Mols Bjerge og ligger 41 meter over havets overflade med ca. 1000 meter til østsiden af Kalø Vig, hvor vi har én af Djurslands helt store attraktioner - Kalø Slotsruin. Dette kan betragtes fra den øverste del af grunden. Molshøjgård ligger centralt placeret, så der er ca. 30 minutter til alle attraktioner - herunder Kattegatcentret, Ebeltoft, Ree Park, Djurs Sommerland, Randers Regnskov, Aarhus og ikke mindst den fantastiske natur, som hele Syddjurs bugner af.

En lille gårdbutik er opført på gården.

Alle lejlighederne inklusiv møbler og inventar er fra 2018/2019 og det hele er opbygget i gedigne materialer. Alle vinduer og døre er nye og alt er top-isoleret, hvilket gør lejlighederne egnede til helårsbeboelse. Gulvvarmen sørger for et behageligt indeklima.

Lejlighedernes beliggenhed med i alt 22 faste sovepladser gør det velegnet for større selskaber at besøge Molshøjgård (familieture, afdelingsture m.m.)

Vi har tre højstole samt én weekendseng til de helt små - spørg venligst efter tilgængelighed.

Se mere på Facebook Molshøjgård.

Navn Max Personer
Kalø 6
Stokrosen 8
Marken 8
Book her
Ankomst/Afrejse
1