Campus Videndjurs

Grenå

Campus Grenå tilbyder en unik overnatningsmulighed lige i hjertet af byen, perfekt for dem, der ønsker at opleve Grenås charme,. Vores overnatningspakke inkluderer et hyggeligt værelse, med eget bad og toilet, som sikrere et behageligt ophold, uanset om du er her for forretning eller fornøjelse.

Morgenmad er inkluderet i prisen, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af friske, lokale produkter for at kickstarte din dag på bedste vis. Vores morgenmadsbuffet er designet til at tilfredsstille alle smagsløg, med alt fra friskbagt brød til sæsonens frugter og lokalt producerede delikatesser.

Beliggenheden kunne ikke være bedre: kun et stenkast fra både den idylliske strand og byens centrum. Gæster kan nyde nem adgang til Grenås mange attraktioner, herunder butikker, caféer, og kulturelle seværdigheder, samt naturskønne stier og strande, der er perfekte til afslappende gåture eller morgenløbeture.

For dem, der ønsker fitness og velvære i deres ophold, er der fremragende faciliteter i nærheden. En kort gåtur fra overnatningsstedet finder du både en svømmehal og et fuldt udstyret fitnesscenter, der gør det nemt at vedligeholde din træningsrutine, mens du er væk hjemmefra.

Navn Max Personer
Værelse 1 2
Book her
Ankomst/Afrejse
1